Stekt pitabröd med fetaostkräm, röd lök och röd kaviar

Stekt pitabröd är ett perfekt litet tilltugg eller snitt till festen. Kanske inte det mest grekiska men med lite inspiration från det grekiska köket i alla fall med den tydliga fetaostsmaken och stekt pitabröd. Servera snittarna direkt medan brödet är krispigt.

Stekt pitabröd med fetaostkräm rom rödlök

Ingredienser

(1 port)

1 pitabröd
4 klickar fetaostkräm*
0,25 röd lök
4 tsk röd kaviar
Olivolja

Tillagning

Starta med fetaostkrämen. Hacka den röda löken fint. Dela pitabrödet i fyra lika stora delar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek brödbitarna tills de fått gyllenbrun färg på båda sidor (kan gå ganska snabbt). Klicka på fetaostkräm, strö över lök och lägg på en tesked kaviar på respektive brödbit. Servera!

[acf_repeater field="lagg_till_fler_recept" sub_fields="namn_pa_recept,bild,beskrivning,portioner,ingredienser,tillagning,relaterad,namn_pa_relaterad_lank"]

%namn_pa_recept%

%beskrivning%

Ingredienser %portioner%

%ingredienser%

Tillagning

%tillagning%
[/acf_repeater]
Rulla till toppen