Boka färja till de grekiska öarna

Här kan du boka dina färjebiljetter för resor i Grekland. Via Ferriesingreece kan du leta fram och boka dina färjebiljetter till de grekiska öarna eller planera din öluff med hjälp av deras sökmotor. 

Att boka färja i Grekland

När du har bestämt dig för vilken ö du vill besöka kan du använda sökmotorn som ett verktyg i själva planerandet av öluffen och dessutom boka färja i Grekland. Jag brukar alltid använda sökmotorer som en del i planerandet för att få fram hur färjorna går mellan olika öar och när transporterna mellan öarna kan ske. 

Viktigt att tänka på är att turlistorna och biljettpriser uppdateras över tid under året och flest turer mellan öarna finns under sommarsäsongen.

Boka färja Grekland
På väg ut i den grekiska övärlden, Pireus. (Foto: Markus Olsson)

När det gäller att boka färja i Grekland så brukar jag inte alltid boka biljetter i förväg då jag oftast reser utanför högsäsong samt att jag gärna vill hålla möjligheten för ändrad resrutt öppen. Reser jag däremot under högsäsong och är säker på vilka öar i den grekiska övärlden jag vill besöka så tänker jag annorlunda. 

Om det börjar bli många turister som reser runt när jag är i Grekland så brukar jag  köpa min färjebiljett ett par dagar innan avresa och hittills har jag aldrig blivit strandsatt… även om det har varit nära.

Läs mer: Planera din öluff med hjälp av sökmotorer för färjor (länk)

Rulla till toppen