inspiration

Tips inför öluffen


Tips inför öluffen | Mittgrekland


Tips inför öluffen

  • Skriv ut

Santorini Fira Ombordstigning

Santorini, hamnen i Fira. (Foto: Markus Olsson)

Nu har jag uppdaterat hemsidan med en ny rubrik i menyn: Öluffa. Där ger jag några generella tips som du kan tänka när du planerar din första öluff. Alla reser vi på olika sätt och är oroliga eller trygga i olika saker och situationer. När du har gjort din första öluff kommer du hitta ditt sätt att resa och ditt sätt att planera. Ta till dig av det du känner dig bekväm med och glöm inte att även njuta av själva planerandet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen