inspiration

Tacos med grekiska smaker

Kan man grekifiera en taco? Säkerligen förbjudet område enligt vissa men jag vill gärna lägga en grekisk touch på det mesta. Och det här blev gott!

Jag utgår från den köttfärsröra jag tillagar när jag gör en moussaka men jag byter ut krossade tomater mot fasta tomater och minskar vinet för att inte få köttfärsröran lika rinnig.  Soja använder jag bara för att tillsätta lite färg och kan uteslutas om så önskas.

Blir den en taco med grekiska smaker nästa fredag?

Läs mer: Recept på tacos med grekiska smaker (länk)

Tacos
Tacos med grekiska smaker. (Foto: Markus Olsson)

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen