Podcast

Öluffarpodden- Avsnitt 18: Öluffa i Sporaderna- Skiathos, Skolepos & Alonissos

Äntligen är ett nytt avsnitt av Öluffarpodden ute! I det här avsnittet handlar det om att öluffa i ögruppen Sporaderna där Skiathos, Skopelos, Alonissos och Skyros ingår. När jag luffade runt i Sporaderna så besökte jag inte Skyros (har gjort det separat vid ett annat tillfälle) utan höll mig till Skiathos, Skopelos och Alonissos som ligger nära varandra med frekvent färjetrafik.

I avsnittet pratar jag om hur du kan ta dig dit, öarnas karaktär och om mina upplevelser.

Avsnitt 18 av Öluffarpodden: Öluffa i Sporaderna- Skiathos, Skopelos & Alonissos

Du kan lyssna på avsnittet här nedan eller på Spotify.

OM BLOGGEN

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen