inspiration

Öluffa i Grekland


Öluffa i Grekland | Mittgrekland


Öluffa i Grekland

  • Skriv ut

Nu är sidan om att öluffa i Grekland uppdaterad med förslag på några öluffar-rutter i Kykladerna. Variationen av vilka öar du kan besöka är enorm och fler förslag på olika resvägar kommer inom kort. Om det är första gången som du ska ge dig ut på en öluff så kan du även ladda ner mittgrekland.se’s tio tips för en lyckad öluff. All information hittar du här: Öluffa

Öluff startbild

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen