Greklandstips på 1 minut

På mitt Instagramkonto kan du emellanåt ta del av korta Greklandstips på en minut eller strax där över. Där tipsar jag i videoformat med bilder och filmsnuttar från platser och sevärdheter jag vill berätta lite extra om. All information på mittgrekland.se är ju som ett Greklandstips i sig men om du vill ta del av kortare klipp med Greklandstips så är det bara att gå in på Instagram så dyker dessa små filmsnuttar upp cirka en gång i veckan mellan alla andra Greklandsbilder och recept inspirerade av det grekiska köket.

Nedan hittar du några exempel på de tips om Grekland jag förmedlar på Instagram. Är du till exempel mer nyfiken på Thessaloniki kan du läs mer här: Thessaloniki (länk)

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Greklandstips på Instagram

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast