inspiration

Grekisk musik: topp 20 airplay i Grekland vecka 05

Jag älskar grekisk musik och första gången jag rattade in radiostationen Radio 1 var på Rhodos för ett par år sedan men därefter föll den i glömska fram tills för ett tag sedan. Jag hämtar de mest spelade grekiska låtarna från Radio 1’s hemsida och låtarna de anger är de mest spelade grekiska låtarna veckan före publicering.

Denna vecka är det nog ändå Helena Paparizou’s låt på plats 16 som landar bäst hos mig. Ju mer jag lyssnar på den desto bättre tycker jag om den.

Det här är de grekiska låtar som har spelats mest i grekisk radio* vecka 05 2023:

1 Nikos Oikonomopoulos- Prepi Den Prepi

2 Melisses- Crayon

3 Natasa Theodoridou- Perafania Mono

4 Giorgos Sabanis – Poios Ticheros

5 Konstantinos Argiros – Afou se vrika, de s’afino

6 Anastasia – Mystiko

7 Giorgos Kakosaios – Kane Mas Ti Hari

8 Panos Kiamos- De Se Vlepo

9 Giannis Ploutarhos – Pos Tin Eheis Dei

10 Petros Iakovidis- Na Na Na

11 Ilias Vrettos- Se Kapio Minima

12 Konstantinos Argiros- Matonoun Oi Skepseis

13 Michalis Hatzigiannis- Esi Ise Pano Ap’Ola

14 Anna Vissi- Gazoza

15 Nikiforos – Pes Mou Pou Tha me Pas

16 Helena Paparizou- Fevgo

17 Giorgos Mazonakis- Pnigomai

18 Ilias Kampakakis- Vrohi

19 Nikos Oikonomopoulos – Oso Tipota Se Thelo

20 Nikos Apergis & Malu – Poso Poso

*Listan baseras på sändningar från utvalda grekiska radiostationer

Läs mer: Grekiska julkakor och julmusik på grekiska (länk)

Här hittar du mer grekisk musik:

Läs mer: Radio1 (länk)

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen