2 juli 2024
Pizza med en touch av Grekland
Huvudrätter
Idag gav jag mig ut i ICA Maxi-djungeln på systematisk jakt efter Fontanas färdiggräddade pizzabottnar. Denna nyupptäckta art måste anrättas, provsmakas och katalogiseras. Med tänkt machete svingade jag armen genom hylla efter hylla, stannade upp, lyssnade, luktade och fäktade vidare. Jag klättrade till butikens högsta punkt och rekognoserade butikens rika landskap, men utan resultat. Det var uppenbart att arten inte nått denna dela av djungeln och besviken fick jag ersätta den ovanliga "imo complevit" med tortillabröd.
Tortillapizza går snabbt att göra och är enkel att tillaga med rika variationsmöjligheter. Den här gången blev det en vegetarisk pizza med en touch av Grekland.
Tortillapizza går snabbt att göra och är enkel att tillaga med rika variationsmöjligheter. Den här gången blev det en vegetarisk pizza med en touch av Grekland.
Ingredienser
Pizza Tortillabröd4 msk tomatsås (finns färdig att köpa)
Gul lök
1 tomat
Bladspenat
Fetaost
Grekisk Yoghurt
Solrosfrön