inspiration

Zucchiniplättar med yoghurtsås


Zucchiniplättar med yoghurtsås | Mittgrekland


Zucchiniplättar med yoghurtsås

  • Skriv ut

En av mina bästa matupplevelser är när vi efter en lång vandring landade på en taverna i byn Agia Marina på Lesbos. Någon meny fanns inte att tala om utan istället lagade de mat utifrån de råvaror de hade för dagen. Jag beställde bland annat in friterade zucchinibollar som smakade gudomligt. Detta recept är en variant på dessa för oss som inte har en fritös.

Receptet hittar du här: Zucchiniplättar

Zucchiniplättar
Zucchiniplättar med yoghurtsås. (Foto: Markus Olsson)

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen