inspiration

Veckans foto v. 40


Veckans foto v. 40 | Mittgrekland


Veckans foto v. 40

  • Skriv ut

Aprikosträd

Paros, Aprikosträd. (Foto:Markus Olsson)

När jag öluffade i Kykladerna 2012 landade jag för några dagar på Paros. Jag bodde i en av mina favoritstäder i den grekisa övärlden,Parikia. Utanför min uteplats växte ett aprikosträd som det bara var att plocka solmogna aprikos ifrån.

Följ min blogg med Bloglovin

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen