inspiration

Veckans foto v. 28


Veckans foto v. 28 | Mittgrekland


Veckans foto v. 28

  • Skriv ut

Athen tempelAten. Hefaistos tempel. (Foto: Markus Olsson)

Jag tror knappast att Aten lämnar någon oberörd med sin blandning av antika byggnader och moderna komplex. Tanken att detta tempel skapades ca 400 f kr. är rätt hisnande samtidigt som tunnelbanespåret blottas nedanför kullen. Det är Aten.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen