Veckans foto v. 27


Veckans foto v. 27 | Mittgrekland


Veckans foto v. 27

  • Skriv ut

Syros ErmoupolisSyros. Ermoupolis. (Foto: Markus Olsson)

Syros huvudstad/chora Ermoupolis är Kykladernas administrativa centrum. En relativt stor stad med myller och utbud. Jag brukar starta mina öluffarresor med något dygn här, strosa på de marmorbelagda gatorna och äta gott i de mysiga grändern innan jag ger mig ut i arkipelagen.

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast