inspiration

Veckans foto v. 24


Veckans foto v. 24 | Mittgrekland


Veckans foto v. 24

  • Skriv ut

Dörr v 24Dörr med patina i staden Parikia.(Foto: Markus Olsson)

Det finns så många otroligt vackar dörrar i Grekland. Personligen föredrar jag dörrar med lite patina. Dörrar som vi knappast skulle kunna låta vara här hemma i Sverige. Denna fina dörr finns i staden Parikia på ön Paros i Kykladerna. Vill du läsa mer om Paros kan du göra det här: Paros.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen