inspiration

Varma källor- spa i Grekland


Varma källor- spa i Grekland | Mittgrekland


Varma källor- spa i Grekland

  • Skriv ut

Visste du att det finns över 70 termiska källor över hela Grekland? Det innebär att du skulle kunna njuta av källornas värme och helande resurser på minst 70 platser och tre dopp i varje källa skulle innebära 210 njutbara tillfällen.

Flera av de termiska källorna har anläggningar med bassänger fyllda med det varma, mineralrika vattnet porlande intill. Ofta finns det en rad behandlingar att ta del av om man inte bara vill flyta omkring i källvattnet. De olika källorna säga ha olika läkande syften som mot hudåkommor, remautism eller neurologiska problem.

En bra hemsida för information om alla dessa njutbara möjligheter är http://www.thermalsprings.gr/ där du kan läsa om dessa och kolla in en karta var dessa anläggningar ligger.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen