inspiration

Uppdaterad information om Aten


Uppdaterad information om Aten | Mittgrekland


Uppdaterad information om Aten

  • Skriv ut

Lycabettus

Vy över Aten. (Foto: Markus Olsson)

Jag har uppdaterat informationen om Aten, en stad jag kommit att tycka allt mer om genom åren. Nu finns fler bilder och några fler tips på plats. Information om Aten hittar du här; Aten.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen