inspiration

Uppdaterad information om Aten- igen


Uppdaterad information om Aten- igen | Mittgrekland


Uppdaterad information om Aten- igen

  • Skriv ut

Det är knappast någon hemlighet att jag är väldigt förtjust i Aten och att jag blir ännu mer förtjust för varje gång jag kommer dit. Det finns så otroligt mycket att upptäcka, både bland de klassiska sevärdheterna men även om du börjar röra dig i andra områden som till exempel vid Aghias Fotinis där en rad restauranger och barer kan stilla både hunger och törst.

Aghias Fotinis Uteservering Aten
Uteservering vid Aghias Fotinis, Aten. (Foto: Markus Olsson)

Om plånboken bränner och du vill shoppa så är, förutom butikerna inne i centrala Aten, Athens Mall väl värd ett besök där över 200 butiker bjuder på en skön shoppingupplevelse. Shoppingcentret har även en stor food court där du kan äta både klassisk grekisk husmanskost och en standardiserad hamburgare.

Athens Mall 2
Athens Mall, Aten. (Foto: Markus Olsson)

Information om Aten och mer om dessa två tips hittar du här: Aten

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen