inspiration

Tre veckors öluff i Grekland


Tre veckors öluff i Grekland | Mittgrekland


Tre veckors öluff i Grekland

  • Skriv ut

Ja, då var man hemma igen med högar av tvätt, travar av broschyrer och hundratals foton och filmer att kunna återuppleva resan med. Fina upplevelser, bra- och några dåliga erfarenheter och fantastiska människomöten har präglat den här resan och det är ju precis så som det ska vara när man ger sig ut på en ö-luff. I tre veckor har jag rest runt i den grekiska ö-världen med start, mellanlandning och avslut i Aten. Däremellan fick jag bland annat möta gamla Kostas som med sitt krogiga finger bedyrade de rena livsmedlen på Ikaria, hjälpa det desorienterade paret från Kanada i Chora på Serifos, huka mig för franska pensionärer på Sifnos och fick skjuts av greklands största hjärta på Kimolos.

Aten med Akropolis
Aten. (Foto: Markus Olsson)

Ikaria Agios Giolos
Agios Kirikos, Ikaria. (Foto: Markus Olsson)

Serifos
Livadakia Beach, Serifos. (Foto: Markus Olsson)

Faros Sifnos
Fáros, Sifnos. (Foto: Markus Olsson)

Chora i kvällssol Kimolos
Chora, Kimolos. (Foto: Markus Olsson)

Under de närmaste veckorna kommer dessa upplevelser att omvandlas till information och tips på hemsidan med foton och filmer att vila ögonen på. Håll utkik!

Läs även andra bloggares åsikter om Grekland, grekisk, Aten, Ikaria, Serifos, Sifnos, Kimolos, Medelhavet, sommar, semester, öluff.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen