inspiration

Topp 20 i Grekland- nu på Spotify


Topp 20 i Grekland- nu på Spotify | Mittgrekland


Topp 20 i Grekland- nu på Spotify

  • Skriv ut

Nu har jag skapat en offentlig spellista på Spotify med topp 20-låtar i Grekland just nu. Listan baseras på albumförsäljning, nedladdningar, speltid i radio, streaming och social interaktion på bland annat Facebook, Twitter, VEVO, YouTube, TIDAL, Spotify, Rdio. Det är bara att börja följa listan på Spotify för att hålla dig uppdaterad med den musik som är populär i Grekland med uppdatering varje vecka.

Topp 20 i Grekland- mittgrekland.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen