inspiration

Topp 20 i Grekland- mitt stöd i det bruna och det gråa


Topp 20 i Grekland- mitt stöd i det bruna och det gråa | Mittgrekland


Topp 20 i Grekland- mitt stöd i det bruna och det gråa

  • Skriv ut

Idag när regnet strilar ner utanför fönstren och den bruna, sargade åkern träder fram under det vita snötäcket måste jag injicera Grekland för att hålla humöret uppe. Att injicera Grekland går att göra på flera sätt, genom mat, genom foton men framför allt genom grekisk musik.

Varje vecka uppdaterar jag min spotify-lista över de 20 mest populära låtarna just nu i Grekland. Listan bygger på albumförsäljning, nedladdningar, speltid i radio, streaming och social interaktion på bland annat Facebook, Twitter, VEVO, YouTube, TIDAL, Spotify, Rdio.

En av mina favoriter är Kings Edo Pou M’ Afises.

Vill du också ha en aktuell injektion av Grekland, börja följ listan på Spotify så får du varje vecka en uppdaterad dos av energi.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen