inspiration

Svenska resebloggar- en samlingsplats för bloggare som älskar att resa






Svenska resebloggar- en samlingsplats för bloggare som älskar att resa | Mittgrekland






Svenska resebloggar- en samlingsplats för bloggare som älskar att resa

  • Skriv ut

Även om jag älskar att resa till Grekland så reser jag även till andra platser på denna jord när tillfälle ges. Det kan vara till platser som ett juligt London, ett soligt Florida eller vintrigt München och oavsett resmål så gillar jag att göra research om platsen i förväg. Och det är inte bara för att jag resebloggar själv som jag tycker att den bästa reseinformationen finns just i bloggar. Oftast är den personlig, ärlig och uppbyggd kring en story som ger reseskildringen det där lilla extra. Jag gillar det helt enkelt.

När det gäller att resa till Grekland så skriver jag förstås själv en hel del men när jag ska besöka nya platser i Grekland så finkammar jag bloggvärlden för att leta efter guldkorn och för att läsa om andras upplevelser. Det ger resandet en liten edge, kommer vi att uppleva platsen på ett liknande sätt? Svenska resebloggar är förstås också ett sätt för oss bloggare att nätverka och utvecklas så att vi kan skapa ännu bättre resebloggar.

Så, nästa gång du ska ut och resa, kolla in svenskaresebloggar.se och dammsug Sveriges resebloggar på information om just ditt kommande resmål.

Läs även andra bloggares åsikter om Grekland, grekisk, Medelhavet, resebloggar, reseguide, sommar, semester, öluff.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen