inspiration

Santorini- veckans bild


Santorini- veckans bild | Mittgrekland


Santorini- veckans bild

  • Skriv ut

Det var ett tag sedan jag bara lade ut en bild i bloggen. Numera bombarderar jag mittgrekland.se´s Instagramkonto istället. Det hittar du här: http://instagram.com/mittgrekland.se

Denna bild är tagen på en av de första resorna till Santorini och till Thira som är öns huvudstad. Thira klättrar längs bergväggen upp från havet och åsnor trafikerar den mödosamma gångvägen ner till den gamla hamnen. Mer information om Santorini hittar du här: Santorini.

Santorini man på åsna

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen