inspiration

Recept på egen gyros


Recept på egen gyros | Mittgrekland


Recept på egen gyros

  • Skriv ut

Det finns inget som är så gott och egentligen så enkelt som en gyros i pitabröd. Varje gång jag kommer ner till Aten eller ut på en ö så letar jag upp ett gyrosställe och avnjuter den i mitt tycke den godaste snabbmaten som finns. Att tillaga det själv gör att det kanske inte klassas som snabbmat längre men det blir minst lika gott.

Receptet hittar du här: Recept på gyros

Gyros
Gyros i bröd. (Foto: Markus Olsson) 

Läs även andra bloggares åsikter om Gyros, recept, Grekland, grekisk, mat, Medelhavet, matblogg.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen