Pizzakväll- hemmagjord pizza med zucchini, fetaost och oregano


Pizzakväll- hemmagjord pizza med zucchini, fetaost och oregano | Mittgrekland


Pizzakväll- hemmagjord pizza med zucchini, fetaost och oregano

  • Skriv ut

Igår blev det pizzakväll efter en helg fylld med fest. Kvällen spenderade jag djupt nersjunken i min gamla röda tv-fåtölj och åt pizzabit efter pizzabit. Jag tror kroppen behövde fylla på med både fett och kolhydrater. Jag valde att göra en pizza med rätt enkla och rena smaker men spetsade till den med att klicka över vitlöksyoghurt gjord på krämig grekisk yoghurt. Hur gott som helst!

Pizza med zucchini och fetaost
Pizza med zucchini, fetaost och oregano. (Foto: Markus Olsson)

Receptet på min pizza med zucchini, fetaost och oregano hittar du här: Pizza med zucchini, fetaost och oregano

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast