inspiration

Onirama- grekisk popmusik


Onirama- grekisk popmusik | Mittgrekland


Onirama- grekisk popmusik

  • Skriv ut

Här kommer ett litet grekiskt musiktips i höstmörkret. Onirama släppte en ny singel i veckan: ”Ti Einai Agapi” som jag tror betyder ”Vad är kärlek”. En schysst pop/dance-låt på ljuvlig grekiska. Man kan ju inte annat än gilla´t.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen