inspiration

Om livet i Aten

Om livet i Aten

  • Skriv ut

Jag vill passa på att tipsa om en blogg, en blogg om livet som svensk i ett krisat land där ingenting längre är självklart.
I Aten lever svenska Uhanna tillsammans med sin grekiska sambo Gianni och i bloggen får vi följa deras liv om hur de kämpar för att klara vardagen. Det ger en sannerligen lite perspektiv i vardagen.  Bloggen hittar ni här: http://uhannas.blogspot.se/

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen