inspiration

Öluffarpodden- din lots i den grekiska övärlden


Öluffarpodden- din lots i den grekiska övärlden | Mittgrekland


Öluffarpodden- din lots i den grekiska övärlden

  • Skriv ut

Öluffarpoden logotype

Så, då har jag även givit mig in i poddrymden med ett litet stoff bland alla stjärnor och planeter. Med ett första avsnitt där jag lite skakigt beskriver mitt första möte med Grekland och öluffandet har jag tagit mitt första steg på en okänd himlakropp. Men det kommer nog bli bra för jag tycker att podd som form är riktigt underhållande och ett trevligt sätt att ta del av sitt favoritämne.

I Öluffarpodden kommer jag att dela med mig av mina personliga upplevelser och erfarenheter av att resa i Grekland och i den grekiska övärlden. Några kommer att känna igen sig, andra kommer att inse att de har en annan upplevelse och några kommer förhoppningsvis få lite nytt med sig.

Så, ta gärna del av min lilla rymdäventyr i denna enorma galax. Podden hittar du via till exempel Soundcloud, Itunes eller någon av poddapparna till din smartphone. Och förstås genom mittgrekland.se/oluffarpodden.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen