Podcast

Öluffarpodden- Avsnitt 17: Aráchova & skidåkning i Grekland

Äntligen är ett nytt avsnitt av Öluffarpodden ute! Även om det inte handlar om att öluffa denna gång. Avsnittet handlar istället om den fantastiska bergsbyn Aráchova och om skidåkning på Mount Parnaossos där Greklands största skidanläggning finns.

Avsnitt 17 av Öluffarpodden: Aráchova & skidåkning i Grekland

Jag är enormt tacksam över att få ha upplevt detta och det är definitivt inte sista gången jag åker utför i Grekland. In och lyssna på avsnittet och jag ber om ursäkt för den ojämna ljudkvalitén men lovar bättring framöver.

Du kan lyssna på avsnittet här nedan eller på Spotify.

OM BLOGGEN

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen