Öluffarpodden- avsnitt 16: Tio tips för en lyckad öluff

Öluffarpodden: tio tips för en lyckad öluff

I avsnitt 16 av Öluffarpodden får du tio enkla tips för att skapa en lyckad öluff.
Avsnittet riktar sig främst till dig om inte har öluffat förut men är nyfiken på det sättet att resa. Själv så älskar jag att resa runt bland de grekiska öarna och både ha planerade stopp men låta känslan och tips längs vägen påverka resrutten.
Utöver de olika tipsen berättar jag vad jag själv har råkat ut för på mina öluffarresor i Grekland. In och lyssna!

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast