inspiration

Öluff: Skiathos- Skopelos- Alonissos


Öluff: Skiathos- Skopelos- Alonissos | Mittgrekland


Öluff: Skiathos- Skopelos- Alonissos

  • Skriv ut

Jag har lagt till en ny öluffarrutt på öluffarsidan. Denna reserutt går mellan Mamma Mia-öarna Skiathos och Skopelos samt den mindre ön Alonissos i ögruppen Sporaderna. Öarna i Sporaderna är frodigt gröna och har några av övärldens bästa stränder vid alldeles klart, blått vatten. Om du stannar tre- fyra nätter per ö är detta en luff som tar mellan nio- tolv dagar att genomföra och du kommer inte bli besviken på varken Mamma Mia-referenser, natur, bad, arkitektur eller mat och dryck.

Läs mer här: Skiathos- Skopelos- Alonissos.

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen