Grekland

Sporaderna och Evia

Alonissos: Boende

Många väljer att bo i Patitiri när de anländer med färjan men glöm inte bort Chora som bjuder på mer charm och genuinitet.

Maria Studios

Detta är ett otroligt prisvärt boende i Patitiri med små studios. Alla har balkong eller veranda med utsikt ut mot havet men den är skymd av huset framför för de som bor på första våningen. Maria är en vänlig dam med knagglig engelska. Boendet ligger uppe på höjden till höger när man kommer in med färjan. WiFi finns.

Ikion Eco Boutique Hotel

Detta hotell renoverade så sent som 2011 och ligger bara 500 meter från hamnen och 150 meter från den lilla stranden i Patitiri. Hotellet har 13 rum med AC, balkong, kylskåp och kaffebryggare. Alla rum har tillgång till WiFi.

Althea Suites

Ett lite dyrare boende uppe i Chora är Althea som har tre sviter för upp till fyra personer. Sviterna är byggda i två plan och är utrustade med AC, DVD-spelare och kokvrå. Gratis WiFi.

Hemsida: ---

Epost: info@althea-alonissos.gr

Telefon: 24240- 66255

Konstantina Studios

Konstantina Studios i Chora har åtta studios och en lägenhet till uthyrning. Alla rum har balkong som vetter mot havet. Rummen är utrustade med AC och kokvrå.

Rulla till toppen