Grekland

Saroniska öarna

Poros: Boende

Det finns gott om boende i Poros stad och i regel möts du av rumsuthyrare i hamnen men för att vara på den säkra sidan kan det vara bra att boka rum i förväg.

Hitta boende via booking.comBooking.com

Hemsida:

Epost:

Telefon:

Hotel Saga Studios & Apartements

Hotellet ligger ungefär 100 meter från Kanali Beach och bara tio minuters gångväg från Poros stad. Både studiorna och lägenheterna är utrustade med kokvrå respektive kök, AC och TV. Fritt WiFi finns. Hotellet har även en stor utomhuspool och en poolbar.

Niki's Village

Niki’s Village är ett stort komplex med både studios och lägenheter och ligger vid Kanali Beach, ungefär en kilometer från Poros stad. Boendena är utrustade med AC, TV och kokvrå. Det finns även en stor utomhuspool.

Ninettas Studios & Apartements

Ninettas Studios & Apartements ligger vid Askeli Beach och cirka tre kilometer från Poros stad. Ninettas har 20 studios och tio lägenheter för uthyrning, alla utrustade med AC, TV och kokvrå. Det finns även en stor utomhuspool på området.

Mina's Apartements

Mina’s Apartements ligger vid Askeli Beach och har nio rum/ lägenheter att hyra. Alla är utrustade med AC, TV och kokvrå. Boendet har även en utomhuspool.

Rulla till toppen