Grekland

Kykladerna

Naxos: Boende på Naxos

Det finns gott om boende på Naxos och det kan vara bra att i förväg fundera på om du vill bo i Naxos stad / Chora, vid stränderna längs västkusten eller i någon av bergsbyarna. Trots Naxos popularitet så är priserna relativt låga i jämförelse med andra öar i Kykladerna.

Boka boende via booking.comBooking.com

Hemsida:

Epost:

Telefon:

Savvas Hotel

Savvas Hotel ligger i Grotta-området vid Chora och är ett enkelt, fräscht hotell med AC och kylskåp i rummen. De flesta rum har balkong eller terrass som vetter mot stan. Frukost serveras i matsalen på bottenvåningen där gästerna även har möjlighet att ta en drink eller en kaffe senare under dagen. Gratis WiFi i hela hotellet.

Spiros Hotel

Bara några meter från Agios Georgios (St. George) stranden i Naxos stad ligger detta hotell med poolområde, gratis WiFi och transfer till hamnen om så behövs. Rummen är utrustade med AC, kokvrå och med balkong eller veranda.
Länk till Spiros Hotel

Anemomilos

I Agia Anna, nära stranden, ligger detta hotell som drivs av ett syskonpar. Hotellet har riktigt fina rum med kokvrå, AC och balkong. På innergården finns ett trevligt poolområde med parasoller och solstolar. Hotellet erbjuder gratis skjuts till och från hamnen i Chora. Gratis WiFi på hela hotellet.

Mikri Vigla Hotel

Mikri Vigla Hotel är ett ganska stort komplex som ligger precis intill stranden Mikri Vigla men om du föredrar sandfritt har hotellet även ett poolområde med en poolbar. Rummen är stora och fräscha, har kylskåp och AC. WiFi finns i allmänna utrymmen. Under sommaren arbetar ibland ett par i receptionen som kan ganska bra svenska eftersom de jobbat i Sverige under några år.

Rulla till toppen