Grekland

Kykladerna

Mykonos: Restauranger/ uteställen

Antonini Restaurant

Antonini är en av Mykonos stad äldsta restauranger från 1955 och ligger vid den övre delen av taxitorget som ligger ner mot havet i hamnen. Här serveras grekisk mat i stora portioner.

Kastro Bar

Mykonos är sedan 1980-talet väl etablerat inom gayvärlden. En av de otaliga gay-barerna är Kastro Bar i den delen av Mykonost stad som kallas Lilla Venedig. Ett bra ställe att börja sin utekväll på, med cocktails och en schysst solnedgång.

Nikos Taverna

Nikos serverar god grekisk mat och är populär hos både de bofasta och turister. De serverar alltid dagens fångst men har annars även de klassiska rätterna på menyn. De har sittplatser både utom- och inomhus men blir snabbt fullt. Nikos ligger vid torget som heter Platía Ayías Monís i Mykonos stad.

Porta Bar

En annan gay-vänlig bar är Porta Bar som inte ligger så långt ifrån Nikos taverna. Goda, lite annorlunda drinkar till bra priser och med trevlig personal.

Skandinavian Bar

Ett klassiskt uteställe i Mykonos stad är Skandinavian Bar som har funnits där sedan 1978. Baren har två utomhusbarer, en stor utegård och förstås ett dansgolv. Ett perfekt ställe att festa loss på till bra musik och goda drinkar.

Rulla till toppen