Grekland

Kykladerna

Iraklia: Boende

Iraklia blir alltmer populärt bland öluffare och det är viktigt att komma ihåg att det under högsäsong (juli-augusti) kan vara fullbokat hos de rumsuthyrare som finns på ön. Det är inte alltid så att du kan räkna med att det finns rumsuthyrare som slåss om dig när du kliver i land. Nästan alla rum som finns att hyra finns i Agios Georgios.

Alexandra Rooms

Alexandra Rooms har rum och studios som ligger uppe på krönet till vänster i byn, på väg mot Livadi Beach. Modernt och fräscht, utrustat med AC. Kvinnan som äger Alexandra Rooms pratar bra engelska och hämtar gärna upp dig i hamnen när du kommer med båten. Dubbelkolla din bokning någon vecka innan bara så att du är säker på att ni båda har uppfattat den rätt.

Hemsida: ---

Epost: alexandrarooms@yahoo.com

Telefon: 22850- 71482

Marias Studios

Marias Studios ligger rakt över vägen från Alexandra Rooms. Det finns rum med och utan kokmöjligheter. Rummen är inte lika moderna som rakt över vägen men får ändå stämpeln okej. Maria själv pratar inte många ord engelska men är en oerhört vänlig gammal kvinna som vill mer än väl. Rummen har inte AC.

Hemsida: ---

Epost: ---

Telefon: 22850- 77007

Aiolos

Aiolos har tolv stycken rum som blev färdigbyggda så sent som 2007. Alla rum har kylskåp, tv och AC.

Anna's Place

Anna’s Place ligger i sluttningen ovanför hamnen och har fräscha, rena rum som har både uteplats och fin utsikt. Fritt WiFi. Det är samma ägare till Anna’s Place som till restaurang Perigiali.

Hemsida: ---

Epost: annas.place.rooms@gmail.com

Telefon: 22850- 74234

Maistrali Seaman's Club

Ungefär 100 meter från hamnen ligger Maistrali Seaman’s Club halvägs upp på krönet i rikting mot Livadi Beach. De har flera rum med en fantastisk utsikt över havet. I samma byggnad finns även en restaurang.

Sunset Rooms

Sunset Room ligger mitt i byn och alla rum har tv, kylskåp och AC. Samma ägare hyr även ut rum på Angelos Rooms.

Hemsida: ---

Epost: kovmaria@yahoo.gr

Telefon: 22850-71569

Rulla till toppen