Grekland

Kykladerna

Ios: Boende

När du kliver av färjan står som vanligt rumsuthyrarna och väntar på dig. Innan du ger dig in i förhandlingarna kan det vara bra att ha tänkt igenom var på ön du vill bo; i Ormos (hamnen), i Chora eller vid någon av de mer lugna stränderna.

Ios största camping heter Far-Out Camping och omfattar imponerande 30 000 kvadratmeter. Om du inte vill, behöver du knappt lämna campingen för här finns i princip allt. Den ligger intill Mylopotas Beach och priserna varierar beroende på hur du vill bo. Du kan välja att tälta traditionellt eller endast hyra en plats under ett bambutak där du kan breda ut ditt liggunderlag och känna sanden mellan tårna.

Lofos Village Hotel

Bara fem minuter ifrån Choras vimmel ligger Lofos Vilage Hotel med 18 rum av olika storlek. Hotellet har både pool och poolbar med en fin utsikt över Chora.

Ios Resort Hotel

Ett annat hotell i Chora är Ios Resort Hotel med dubbel- och trippelrum och rum för fyra personer. Rummen är utrustade med AC, kylskåp och TV och alla rum har egen balkong. Hotellet har även en pool med poolbar. Gratis WiFi finns.

Hotel Petradi

Hotel Petradi ligger mellan hamnen och stranden Mylopotas och erbjuder 20 rum, pool, restuarang och bar. Alla rummen har en balkong med havsutsikt, är utrustade med kylskåp, TV och AC.

Poseidon Hotel

I hamnbyn Ormos ligger Poseidon Hotel, bara 300 meter från stranden. Hotellet har totalt 30 rum utrustade med AC, TV och kylskåp. Alla rum har balkong med utsikt över hamnen som ligger 50 meter bort.

Rulla till toppen