Grekland

Kykladerna

Amorgos: Boende

Amorgaia Studios

Amorgaia Studios ligger i Katapola och erbjuder fem stycken rum/studios. Rummen är utrustade med AC, TV och kylskåp och de flesta har dessutom kokvrå.

Camping

Amorgos camping ligger nära Katapola och är lätt att hitta när du klivit av färjan. Med ryggen mot havet följer du bara hamnpromenaden till vänster och gå längs med den tills skyltarna till campingen blir synliga.

Hemsida:

Epost:

Telefon:

Lakki Village

Lakki Village ligger på andra sidan bukten i byn Egiali och är ett av de största hotellen. Lakki Village utgörs av flera byggnader och har en pool med en poolbar på området. Till stranden är det bara ett par meter och i huvudbyggnaden finns en taverna.

Panorama Studios

Panorama Studios ligger i Chora och är ett bra alternativ om du inte vill bo nere vid kusten. Alla rummen har AC, TV och kylskåp samt balkong eller uteplats med panoramautsikt. WiFi finns i de allmänna utrymmena.

Vigla Hotel

Vigla Hotel ligger i Egiali och erbjuder singel-, dubbel och trippelrum. Alla rum har balkong eller en terrass, de flesta med havsutsikt. Rummen är utrustade med AC, TV och ett kylskåp. Hotellet har en pool med poolbar och det finns även en restaurang.

Rulla till toppen