Grekland

Kreta

Kreta: Boende

De flesta som åker till Kreta gör det med något av charterbolagen och då oftast med boendet ordnat. Om du inte har boendet ordnat så finns det gott om rum och hotell att boka själv, allt ifrån lyxiga hotell till mindre rum hos privatpersoner. Du kan enkelt boka via de vanliga hotellbokningssajterna. Under högsäsong (juli-augusti) kan det vara lite svårare att hitta bra boende och det är dyrare än under annan tid på året.

Villa Denise

Vi hjälper dig gärna när som helst och ger dig all nödvändig information så att du känner dig bekväm och får den bästa möjliga upplevelsen!

Castle Suites

I Platania ligger Castel Suites med både studios och lägenheter. Alla är utrustade med kokvrå, AC, TV samt har balkong. Komplexet är stort och har också en pool med bar, ett kafé, restaurang, lekplats, bankomat och ordnar grekiska temakvällar.

Hotel Leo

Hotel Leo ligger i en gammal historisk byggnad från år 1450 i gamla staden i Rethymnon. Hotellet har åtta rum varav hälften kan göras om till trippelrum. Rummen har AC och kylskåp och det finns tillgång till fritt WiFi.

Hotel Olympic

Om du vill bo i Heraklion och mitt i smeten så är Hotel Olympic ett alternativ. Hotellet ligger vid torget Kornarou och har totalt 73 rum utrustade med kylskåp och AC. För familjer finns det även möjlighet att boka rum som sitter ihop.

Lefka Apartements

Lefka Apartements ligger cirka 2,5 kilometer väst om Chania med närhet till allt vad Chania erbjuder. Busshållplatsen ligger precis utanför boendet med buss som går varje kvart. Lefka Apartements har totalt 16 olika studios/lägenheter till uthyrning, en pool med bar på området och parkering ifall att du hyr bil under din vistelse på Kreta. Till närmaste strand är det fem minuters gångväg. Boendet är utrustat med kokvrå, AC och TV. Fritt WiFi finns.

Rulla till toppen