inspiration

Nytt recept: Fylld zucchini med fetaost och valnötter


Nytt recept: Fylld zucchini med fetaost och valnötter | Mittgrekland


Nytt recept: Fylld zucchini med fetaost och valnötter

  • Skriv ut

Det här är en enkel och god vegetarisk rätt som går att variera med både nötter och kryddor. Fylld zucchini fungerar både som ensamrätt men även som tillbehör till andra livsmedel. Smakerna är enkla men skapar en god smakrik kombination. Om ni liksom jag älskar dill så kan du ta mer än vad som står i receptet. Det är bara att testa sig fram.

Receptet hittar du här: Fylld zucchini med fetaost och valnötter

Fylld zucchini
Fylld zucchini med fetaost och valnötter. (Foto: Markus Olsson)

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen