inspiration

Nytt avsnitt av öluffarpodden ute nu!


Nytt avsnitt av öluffarpodden ute nu! | Mittgrekland


Nytt avsnitt av öluffarpodden ute nu!

  • Skriv ut

Avsnitt 14 av Öluffarpodden Stränder på Karpathos

Så, då var det dags för ett nytt mikroavsnitt av Öluffarpodden: Avsnitt 14- Stränder på Karpathos.
I det här avsnittet berättar jag om de stränder jag besökte på Karpathos för några år sedan. Karpathos har fantastiska, variationsrika stränder. Allt ifrån klippor, klappersten till mjuk fin sand. En av mina favoritstränder i Grekland finns just här. In och lyssna!

Här hittar du det senaste avsnittet av Öluffarpodden: Avsnitt 14: Stränder på Karpathos (länk)

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen