inspiration

Nytt avsnitt av öluffarpodden ute nu! Avsnitt sju: Naxos


Nytt avsnitt av öluffarpodden ute nu! Avsnitt sju: Naxos | Mittgrekland


Nytt avsnitt av öluffarpodden ute nu! Avsnitt sju: Naxos

  • Skriv ut

Nu finns ett nytt avsnitt av öluffarpodden ute, avsnitt sju!

I avsnitt sju snackar min vän Johan och jag om Naxos, Kykladernas drottning. Naxos är Kykladernas största ö med 18 000 bofasta invånare och med ögruppens högsta berg, Zeus, på drygt 1000 meter. Här finns magiska stränder, vackra byar och fina vandringsleder. En ö värd att upplevas.

Vi pratar reseminnen och om olika besöksmål, stränder samt bubblar en del om mat och dryck.

Podden hittar du på Itunes, Soundcloud, Acas eller DoublePod eller här på mittgrekland.se.

Öluffarpoden avsnitt sju

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen