inspiration

Nytt avsnitt av öluffarpodden ute nu! Avsnitt nio: Anafi


Nytt avsnitt av öluffarpodden ute nu! Avsnitt nio: Anafi | Mittgrekland


Nytt avsnitt av öluffarpodden ute nu! Avsnitt nio: Anafi

  • Skriv ut

Long time, no see, men nu finns ett nytt avsnitt av Öluffarpodden ute. I avsnitt nio snackar jag om den lilla pärlan Anafi i kykladerna, ett stenkast ifrån Santorini. Jag pratar om övermäktiga vyer, långa och tuffa vandringar och kontantbrist via öns bagare.

Öluffarpodden avsnitt nio

Podden hittar du på Itunes, Soundcloud, Acast eller DoublePod. Du kan även lyssna på avsnittet direkt på mittgrekland.se. Klicka här: Avsnitt nio- Anafi 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen