inspiration

Ny flyglinje mellan Stockholm och Aten


Ny flyglinje mellan Stockholm och Aten | Mittgrekland


Ny flyglinje mellan Stockholm och Aten

  • Skriv ut

Från och med första november börjar det Atenbaserade flygbolaget Air Mediterranean flyga mellan Aten och Stockholm. Air Mediterranean är ett nytt flygbolag som fick sina tillstånd i januari i år och vars syfte från början var att skapa resmöjligheter mellan Aten och länder som tidigare inte haft eller haft väldigt få avgångar till Grekland. Nu utökar de destinationerna med bland annat Stockholm.

Flygplan-med-vy

Biljettpriserna för alla europeiska destinationer börjar från 85 Euro inklusive skatter och andra avgifter. Vid en snabb sökning Stockholm-Aten under hösten/vintern kommer jag dock inte ner i detta pris utan prisbilden ligger som lägst på 114 Euro enkel resa.

Jag hoppas ändå att detta på sikt leder till generellt sett lite lägre priser på flygresor mellan Sverige och Grekland. En sak jag ändå uppskattar är att priset är inklusive bagage och att inga extra avgifter tillkommer. Priset som jag se är det priset som sedan också blir det slutgiltiga.

Källa:www.air-mediterranean.com

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen