inspiration

Nu finns information om Iraklia


Nu finns information om Iraklia | Mittgrekland


Nu finns information om Iraklia

  • Skriv ut

Äntligen händer det något på webbsidan! Jag har lagt upp information om den lilla, lugna, tysta ön Iraklia som tillhör Små Kykladerna. Infromation hittar du här: Iraklia

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen