inspiration

Nu finns det information om Koufonissi


Nu finns det information om Koufonissi | Mittgrekland


Nu finns det information om Koufonissi

  • Skriv ut

Nu finns det information om ytterligare en liten ö i Kykladerna, Koufonissi, på hemsidan. Koufonissi har trots sin litenhet en rad fantastiska stränder, kanske till och med Greklands bästa stränder. Se bilder och läs mer här: Koufonissi

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen