Nominering till Årets reseinspiratör 2015!


Nominering till Årets reseinspiratör 2015! | Mittgrekland


Nominering till Årets reseinspiratör 2015!

  • Skriv ut

Apollo-nominerad-grekland

En nominering. En nominering till Årets reseinspiratör 2015, kategori Grekland, damp ner i min inkorg här om kvällen. En dampning som både förvånar och inspirerar. Det är svårt att veta om det jag gör inspirerar andra, om det väcker lusten att resa till och upptäcka Grekland. Grekland har ju så otroligt mycket att erbjuda och att förmedla denna rikedom ser jag som ett njutbart engagemang. Mitt förhållande till Grekland är en relation med mycket längtan, starka känslor och värme där kontrasterna till Sverige liksom vibrerar i medelhavsvärmen. Och det kanske just är kontrasterna som det i slutändan handlar om. Det kanske handlar om att få uppleva, känna och smaka allt det som jag vanligtvis inte kan tillförskaffa mig här hemma, i alla fall inte i dess rätta element. Att förmedla resandets kontraster är en utmaning och något som jag brinner för att göra. 

Från och med den 7 maj kan du rösta på Årets reseinspiratör på Apollos hemsida, http://www.apollo.se/arets-reseinspirator. De fem nominerade som får flest röster går vidare till en jury som sedan gör det slutgiltiga valet. Naturligtvis är jag tacksam för alla de röster jag kan få så glöm inte bort att rösta när valet väl startar. Jag lovar, jag kommer att påminna er.

Apropå kontraster. Förra årets hemresa från Grekland och hemkomst på Arlanda:

Kontraster
Arlanda och strax efter starten från Aten. (Foto:Markus Olsson)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

MARKUS OLSSON

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.


KATEGORIER

Tips Allmänt Mat och dryck Resmål Musik Stränder Artiklar Podcast