inspiration

mittgrekland.se i tur & returs´s resepodd


mittgrekland.se i tur & returs´s resepodd | Mittgrekland


mittgrekland.se i tur & returs´s resepodd

  • Skriv ut

För ett tag sedan fick jag sitta ner med Sara Arnald från Tur & Retur och prata en massa Grekland. Ett samtal som också blev hennes senaste poddavsnitt: Tur & Retur: Gammal kärlek rostar aldrig – grekland är hett igen! (länk). Vi pratar om allt ifrån hur min kärlek till Grekland uppstod, krisens Grekland till härliga resminnen. Jag skulle vilja förtydliga att samtalet om krisen syftar på hur jag som turist har upplevt Grekland under denna period inte hur grekerna själva har haft det.

Greppa hörlurarna och lyssna på våra tankar, erfarenheter och drömmar om Grekland!

Besök även Tur & Returs hemsida (länk) och läs om och lyssna på alla spännade resmål som Sara har bloggat och poddat om.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen