inspiration

Meteora- en fängslande del av Grekland


Meteora, en fängslande del av Grekland | Mittgrekland


Meteora, en fängslande del av Grekland

  • Skriv ut

Så otroligt vackert, så Grekland. Följ med på en tre minuter och 37 sekunder lång kick av landskap, arkitektur och färger. En kort men magisk film om Meteora i Grekland.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen