inspiration

Juldrink: ouzo och julmust

Julmust + ouzo= sant! Ja, det är faktiskt så! Julmust och ouzo fungerar fantastiskt bra ihop och jag kommer viga julen åta denna ädla kombination. Smaken påminner om något från barndomen men jag kan inte riktigt sätta finger på det. Det jag vet är att jag inte blev matad med julmust och ouzo i alla fall. Om du vill bjuda på något annorlunda så här i juletider (eller påsktider) så blanda en must- och ouzodrink.

Ouzo med julmust juldrink
Julmust- och ouzodrink. (Foto: Markus Olsson)

Läs mer: Så här blandar du ouzo och julmust (länk)

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen