inspiration

Information om Zakynthos


Information om Zakynthos | Mittgrekland


Information om Zakynthos

  • Skriv ut

Nu finns information om gröna, sköna, charterpopulära Zakynthos på hemsidan. Zakynthos är en vacker ö, med fina stränder och mentolblått vatten och är mer eller mindre synonym med de utrotningshotade jättesköldpaddorna. Läs mer om Zakynthos här: Zakynthos 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

OM mig

Markus Olsson mittgrekland greklandstips

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Rulla till toppen